sâmbătă, 21 mai 2016

Market Glory - Introducere

Market Glory este un simulator al unei economii mondiale, in care te dezvolti ca individ al societatii, avand la indemana diverse oportunitati, in functie de ce ti se potriveste mai bine. Marea oportunitate a jocului este faptul ca din acesta, banii castigati in joc se pot converti in bani reali si se pot retrage, dupa ce s-au strans minim 20 Euro.
Dar tine minte... banii nu se castiga usor, este exact ca la munca, atata doar ca aici stai relaxat acasa in fata calculatorului
Jocul a fost lansat in august 2011
Oricine are timp un minut sau cateva minute pe zi, nu este o activitate care sa iti rapeasca timpul. Este un joc care se aliniaza trendului actual si cred ca Market Glory va deveni tot mai popular.
Nu este vorba de imbogatire peste noapte si sa nu te astepti sa castigi multi bani din primele zile insa in timp cu pasi mai mici sau mai mari ajungi la castiguri frumusele facand ceva simplu: sa te joci.


Vrei un castig ca la o munca reala..???  E... si aici trebuie sa aloci timp ca la o munca reala daca vrei un venit pe masura.
Te implici putin, castigi putin - Te implici mai mult castigul iti va rasplatii asteptarile
vezi top castiguri dupa ce te inscri,   la retrageri, dreapta sus, sageata rosie - unde poti sa vezi istoricul retragerilor de numerar.!

Fiecare jucator din comunitatea MarketGlory are posibilitatea sa: munceasca, infiinteze companii, candideze la guvern, recomande referali, sa  dobandeasca grade militare si sa-si construiasca propria organizatie.
Astfel un succes in Market Glory iti asigura un venit substantial si in viata reala.


ATENTIE!!! Totul este scris in ordine... Asa ca daca vreti sa invatati ceva ...Cititi tot... (la sfarsit este despre retragerea euro ) 

Inregistreaza-te gratuit AICI...
                                                              MarketGlory

Alatura-te comunitatii MarketGlory!
Comunitatea noastra are mai mult de 100.000 useri fericiti!
 
 

Vrei sa faci ceva folositor?!!!
Ceva cum ar fi:
  • sa testezi daca poti sa faci bani
  • sa vezi daca ai abilitati legate de strategie si finante
  • sau sa castigi experienta
  • sa cunosti oameni ca si tine
  • sa te distrezi in economie
  • si sa vezi daca poti face bani reali din asta?!
NOTE
SC EUROSOFT SYSTEM SRL este inregistrata ca procesator al datelor cu caracter personal, la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, cu numarul 21195.

Ce trebuie sa faceti:


Prima luna de joc dai acele 10 lupte cu trainerul si muncesti odata la 24 de ore.

Cumperi energia inainte de a executa luptele cu trainerul.

Este necesar ca incepator sa cumperi ziare sau alte surse de energie doar daca sursele de energie iti aduc profit in lupte si munca, ce investesti scazi din ce castigi si rezultatul se numeste profit
In joc investitia in energie este recomandata in functie de valoarea bonificatilor.
Daca bonusurile sunt mari investitia in energie aduce profit.



In cazul acesta cumperi 10 ziare - energie 3 ( nu mai multe), lapte  si produse culinare (vezi sursele de energie mai jos) executi luptele, apoi muncesti.

Dupa ce te-ai obisnuit cu regulile jocului si cum decurg lucrurile pe aici, recomand sa investesti 20 de euro pentru acel100 exp pack.



Sursa gratis de euro:

Persoana care se inregistreaza cu linkul tau ajunge automat referal si ve-i lua minim 10% din tot ce incaseaza si investeste ea.

Recomandati tuturor link-ul dumneavoastra de referal  si câştigati comisioane din Market Glory
Codul linkului tau arata asa:

 <a href="http://www.marketglory.com/strategygame/rorro" title="Join Marketglory strategy game"><img src="http://marketglory.com/_assets/banners/english/s250x250/freestrategy/strategygame.png" alt="Join rorro's empire" /></a>

Copiezi acest cod si il distribui pe pagina ta de web sau pe alte siteuri unde esti inscris.
Linkul tau de inscriere in joc aste acesta:

http://www.marketglory.com/strategygame/rorro

Multe persoane isi pierd timpul pe internet fara sa aiba ceva de castigat, aici cu doar cateva minute pe zi puteti sa va administrati afacerea din Market Glory si sa va cresteti veniturile.
Nu garantez ca toti vor dobandi succes, asta depinde de fiecare jucator ce strategie isi face in Market Glory.
Va asigur ca totul este corect, transparent si cu posibilitati egale pentru toti jucatorii. 
Toti oamenii din intreaga lume se bucura de Market Glory si contribuie la dezvoltarea sistemului si dumneavoatra aveti posibilitatea de a obtine succes atat in plan virtual cat si in viata reala.

Meniuri



Acasa

La sectiunea acasa aveti afisata harta tarii, bugetul guvernului si populatia tarii in care va aflati. Tot la aceasta sectiune puteti vizualiza bonusurile oferite de guvern, si cumpara ziarele de pe piata.

In aceasta sectiune sunt prezentati adversarii care sunt disponibili pentru lupta. Daca castigi o lupta vei primi bonusul oferit de Guvern in functie de Energia pe care o detii. Retine ca invinsul devine referalul tau si-ti va plati impozite. Daca doresti sa fi sigur ca nu vei pierde acel referal, ai posibilitatea  de al bloca pe ce perioada vrei.
Munca
In aceasta sectiune sunt prezentate locurile de munca disponibile. Vei primi salariu in functie de productivitate. Salariul este afisat pentru 8 ore, pentru 1000 puncte de productivitate.

El se calculeaza dupa formula: salariul afisat/1000*productivitatea dumneavoastra.

Piata

In aceasta sectiune puteti vedea toate ofertele firmelor din tara respectiva cat si licentele disponibile pentru firme. Retineti ca produsele sunt sortate in functie de calitati.
Materiile prime si licente pot fi achizitionate doar de catre companii.
Piata financiara
In aceasta sectiune poti sa-ti convertesti Euro in orice moneda disponibila in MarketGlory. Retineti ca in Market Glory sunt peste 80 de monede nationale si fiecare
tara opereaza cu moneda proprie. Pentru a cumpara moneda da-ti click pe imaginea si selectati ce moneda doriti sa cumparati, apoi din sectiunea “vinde” selectati ce moneda doriti sa vindeti pentru a cumpara moneda dorita.
1 euro = 4,.... gold, 1 gold = 9,...... Ron
PARTENERI

In aceasta sectiune puteti achizitiona actiuni MarketGlory.  
In momentul cand balanta in euro ajunge la 10 000 vei primi 0.01 euro dividente pe fiecare actiune detinuta. In momentul cand balanta gold ajunge la 10 000 de gold vei primi 0.01 gold pe fiecare actiune detinuta. Puteti vinde si cumpara actiuni la alti jucatori.
Intra in balanta fondului euro atunci cand:
se creaza o firma
se creaza un loc de munca
se face o retragere din joc (in acest caz cei 20% retinuti pentru retragere intra in fondul actionarilor)
se termina imediat o lupta
se termina imediat o deplasare
se cumpara actiuni de la joc
Ies din fond bonusurile acordate de fond:
10 % pentru guvernul tarii unde isi are cetatenia cetateanul care opereaza o incarcare.
10 % pentru cel care detine referalul care a facut incarcarea.
Acesti bani urmeaza sa-i recupereze fondul in momentul cand se opereaza retrageri, la retragerile din MarketGlory se percepe un comision de 20 %.
AFILIATI
Retineti ca pentru fiecare referal inscris pe linkul dumneavoastra, veti primi cate 0.1 puncte de Afiliati pe zi, timp de maximum o luna de la inscriere, daca referalul este activ si da cel putin 5 lupte pe zi. Fondul de Afiliati se va distribui o data pe luna, in data de 1 a fiecarei luni, si veti primi un bonus in Gold pentru punctele intregi obtinute in luna respectiva. 
De asemenea, pentru prima incarcare mai mare sau egala cu 18 Euro efectuata de afiliatii dumneavoastra in prima luna de la inscriere, veti primi 10 puncte de Afiliati. In subsectiunea Top puteti vedea valoarea punctului de afiliati. Mai jos aveti un Top al utilizatorilor MarketGlory, in functie de numarul de puncte intregi obtinute prin programul de Afiliati.

In sectiunea “afiliati” gasesti link-ul propriu 
exemplu: http://www.marketglory.com/strategygame/rorro
pe care poti sa-l trimiti la toti prietenii. 
Toti cei care se vor inregistra de pe link-ul propriu vor deveni referalii tai. 
Plasati acest link pe forumuri, bloguri, bara de mesaje a unui chat sau a unei aplicatii de mesagerie sau trimiteti-l prin e-mail. Toti cei care se inregistreaza prin el vor deveni referalii dumneavoastra directi pe o perioada de 100 de zile, cu posibilitatea de prelungire a blocajului la un cost de 0.8 euro pentru alte 30 de zile. 

Ei va vor plati o taxa de maximum 20% din fiecare venit din joc in functie de energia dumneavoastra. 
Cand un referal investeste in cont veti primi 10% din suma incarcata.     
Retineti ca pentru fiecare referal inscris pe linkul dumneavoastra, veti primi cate 0.1 puncte de Afiliati pe zi, timp de maximum o luna de la inscriere, daca referalul este activ si da cel putin 5 lupte pe zi. 

Fondul de Afiliati se va distribui o data pe luna, in data de 20 a fiecarei luni, si veti primi un bonus in Euro pentru punctele intregi obtinute in luna respectiva.    

 In data de 21 a fiecarei luni, se vor schimba 200 de euro de la Afiliati/ Active financiare. 
De asemenea, pentru prima incarcare efectuata de afiliatii dumneavoastra in prima luna de la inscriere, indiferent de suma, veti primi 10 puncte de Afiliati. 
In subsectiunea Top puteti vedea valoarea curenta a punctului, modificabila in functie de puntajul concurentilor in top. 
Mai jos aveti un Top al utilizatorilor MarketGlory, in functie de numarul de puncte intregi obtinute prin programul de Afiliati.
Referali

Mai jos este o lista cu referalii tai. Castigi un referal daca provoci la lupta un oponent si castigi lupta. 
Pierzi un referal atunci cand el pierde o lupta. 
Referalii tai iti vor plati o taxa de 10% din castigurile lor, in functie de energia care o ai. Daca blochezi un referal, el nu mai poate fi atacat. 
Un utilizator care se inregistreaza prin link-ul tau de afiliere va deveni referalul tau blocat pe o perioada de 90 zile, urmand sa decizi daca il blochezi sau il lasi liber.
Rapoarte – Tranzactii

Aici aveti o lista cu toate incasarile si cheltuielile pe care le efectuezi.
Guvern – Contabilitate

Disponibilitatile financiare in caseria guvernului reprezinta active curente ale tarii. Operatiunile financiare in lei sau in valuta se pot efectua doar de membrii guvernului, dar sunt disponibile pentru vizualizare tuturor jucatorilor.
In lista de mai jos veti regasi toate valutele detinute de guvern.

Bonusuri



Bonusul de munca si de lupta  sunt oferite de guvernul tarii in care va aflati. In sectiunea acasa puteti vedea atat bugetul tarii, cat si numarul de cetateni din tara. Tot la sectiunea acasa gasiti o lista cu bonusurile oferite de guvernul tarii tale, cat si descrierea pentru fiecare bonus
 ( in ce conditii se primeste acel bonus si care este factorul de baza energie (pentru bonusul de referali si lupta ) sau productivitate (pentru bonusul de munca).   
Retineti ca acolo este specificat bonusul maxim care se poate obtine in conditiile in care indepliniti cerintele maxime pentru respectivul bonus.
Exemplu: daca aveti energie 1, vei primi 1% din bonusul inscris de guvern, daca aveti energie 100, vei primi 100% din bonusul inscris.
Bonusul de munca se primeste in functie de productivitate, de exemplu pentru a primi 10% din bonus vei fi nevoit sa ai 100 productivitate, productivitatea maxima fiind de 1000. 
La sectiunea productivitate poti vedea din ce este compusa si cum poate aceasta sa creasca. Retineti ca bonusurile va sunt oferite de tara in care aveti cetatenia.


Bonusul pentru Referali este oferit din Fondul partenerilor in gold. 
Valoarea initiala a Bonusului pentru Referali este de 3 Gold pentru fiecare referal, in functie de energia referalului, atata timp cat aceasta este mai mare de 1.



Bonusul pentru Afiliati este oferit pentru referalii tai care s-au inregistrat dupa data de  21 ale luni si se acorda in ziua de 20 a lunii urmatoare.

Recomandati tuturor link-ul dumneavoastra de referal  si câştiga comisioane din Market Glory


Pe langa asta daca este inregistrat in perioada 21 a lunii curente si 20 a lunii viitoare vei primi bonusul Afiliati in euro in functie de activitatea lui in joc.

Punctele de afiliati sunt dobandite decat in prima luna de activitate a referalului, in perioada precizata mai sus cu conditia ca referalul sa execute zilnic minim 5 lupte/zi.
  
Beneficiezi de  10 puncte afiliati bonus la prima incarcare cu minim 9 euro a refereralului  in perioada respectiva.


Energia

De ce este important sa ai energie in Market Glory?
Deoarece:
-    in functie de nivelul energiei primesti bonus de lupta si referali;
-    energia este un factor important in calcularea productivitatii;
-    in functie de nivelul de energie primesti un procent din veniturile referalilor tai;
-    in functie de nivelul de energie este influentat atacul si apararea.
Energia creste in momentul cand se consuma bunuri.
Ziare, cumparand 10 ziare pe zi (nu mai multe de 10) primesti 3 puncte energie

Lapte calitate inferioara 1 energie, Lapte calitate normala 3 energie si Lapte calitate superioara 5 energie ( laptele se consuma instant odata la 24 de ore)

Preparate culinare calitate inferioara 1 energiePreparate culinare calitate normala 3 energie si Preparate culinare calitate superioara 5 energie (preparatele culinare se consuma la ore fixe: ora 3:14, ora 9:15, ora 15:15, ora 21:15)
                                 

Vin 25 puncte si se consuma odata pe zi.
                                  

Cum scade Energia?
Energia scade cu 5% pe ora,  cu 50% cand muncesti si 10% cand lupti. 

Un nivel de energie ridicat va permite sa castigati mai mult, sa primiti impozite mai mari in urma activitatii referalilor dumneavoastra.

ATENTIE!!! 
Este foarte important sa va corelati cheltuielile in raport cu veniturile. 
Nu pentru toata lumea este benefic sa aiba o energie ridicata.
Energia poate ajunge la maxim 100.
Pentru a va calcula profitul utilizati acest SIMULATOR.



Experienta

Experienta in munca:

De ce este important sa ai experienta in munca in Market Glory?
Experienta este un factor important in calcularea productivitatii.


Poti cumpara 100 puncte experienta la un pret promotional cu numai 20 euro prin Paypal.
Acest pachet promotional te ajuta sa avansezi mai rapid in joc.
                                 
Experienta creste de fiecare data cand muncesti cu:

- pentru 0 referali - cu 0.7 puncte pe zi;
- pentru 1 referal activ - cu 1 punct pe zi;
- pentru 2 referali activi - cu 1.5 puncte pe zi;
- pentru 3 referali activi - cu 2 puncte pe zi;
- pentru 4 referali activi - cu 2.5 puncte pe zi;
- pentru 5 referali activi - cu 3 puncte pe zi. 


Experienta scade cu 0.3%  pe zi, cei care au cel putin 5 referali activi cu energie mai mare de 1 nu le va mai scade experienta.

Experienta se mentine la valoarea de 1000 de puncte daca ai 5 referali activi, asta insemnand ca acei referali sa aibe in permanenta energie peste 1 la ora 12.00 ziua.

Puteti cumpara experienta si de la guvernul tarii in care aveti cetatenia cu:
• 0.5 euro punctul de experienta cand aveti intre 1 si 100 puncte de experienta,
• 0.45 euro punctul de experienta cand aveti intre 100 si 500 puncte de experienta,
• 0.4 euro punctul de experienta cand aveti intre 500 si 1900 puncte de experienta.
-------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------

Incarca si retrage euro


Investitia

Descrierea meniului Venituri:
                              
Euro este moneda virtuala din joc pe care o puteti schimba pe piata financiara in Gold si gold-ul la randul lui in moneda locala a unei tari in cazul nostru RON si viceversa.

Venituri (incomes) reprezinta tranzactiile financiare ale jucatorului din momentul in care s-a inregistrat in joc pana in prezent. Acea suma are rol informativ si nu poate fi tranzactionata in joc.

Cand esti pregatit si crezi ca deja stapanesti tainele jocului, poti cumpara Euro in joc.
Euro din MarketGlory este o moneda virtuala care poate fi cumparata in joc cu bani reali si la randul ei convertita din joc in bani reali prin functia de retragere dupa obtinerea unui profit in joc.
Ca si in viata reala, poti castiga sau pierde daca alegi o strategie gresita de dezvoltare sau falimentezi din nepricepere o companie in care ai investit multi bani.
Investitiile sunt recomandate jucatorilor care au deja o experienta in joc si stiu sa-si administreze creditele in indeea de a-si aduce profit.

Pentru incepatori este recomandata cumpararea pachetului XP Bonus care ofera 100 pcte experienta, pentru a avea un start mai usor.
Cu 20 de euro se achizitioneaza pachetul prin servicul Paypal din meniul respectiv.
Cititi cu atentie explicatiile care apar in joc actionand fiecare buton.
Cititi cu atentie explicatiile care apar in joc actionand fiecare buton din joc, ca in imaginea de mai sus.

Incarcarea se face din meniul Incarca Euro.
                           
Exista mai multe medode de incarcare:


  • Incarcarea directa cu sumele si bonusurile  oferite de joc ca in imaginea de mai jos de pe butonul Investeste in contul tau:
  •                    

  • Incarcarea prin Reselleri care ofera moneda virtuala cuprinsa intre 1 si 1000 euro conform ratei pietei de reselleri si in functie de negocierea acestuia cu jucatorul care doreste sa achizitioneze moneda virtuala.
Pentru a vedea ofertele Resellerilor intrati in cadrul aceluiasi meniu pe Lista Reselleri.
                           
Aici veti vedea lista cu resellerii si ofertele de incarcare a fiecaruia prim diferite sisteme de plata.

Resellerul are obligatia de a incarca in contul solicitantilor procentul din suma convenit de catre ambele parti, conform ofertei publice. 
Administratia jocului isi rezerva dreptul de a retrage in orice moment statutul de Reseller utilizatorilor care nu respecta regulile statutului de Reseller. 

Ca Reseller, puteti incarca orice suma in contul solicitantului, neexistand o suma minima. Solicitantul va primi, pe langa suma incarcata, si puncte de experienta, astfel:

- intre 18 si 44 Euro - 4 puncte de experienta;
- intre 45 si 89 Euro - 12 puncte de experienta;
- intre 90 si 474 Euro - 25 puncte de experienta;
- intre 475 si 999 Euro - 150 puncte de experienta;
- peste 1000 Euro - 300 puncte de experienta.

Acea suma afisata la fiecare reseller este garantia acestuia din care se va acorda creditele in joc dupa efectuarea platii de catre jucator.
Odata ce ai optat pentru o suma, suma respectiva este blocata pana in momentul in care resellerul accepta tranzactia sau o refuza.

Avantaje incarcare prin reselleri fata de incarcarea normala:

  • primesti exact procentul negociat cu resellerul, de exemplu la o incarcare de 10 euro la un procent de 91% primesti 9.1 euro in cont fata de o incarcare normala unde ai primi doar 9 euro;
  • iti intra instant banii in cont dupa efectuare platii;
  • poti negocia cu resellerul suma pe care o primesti in functie de valoarea acesteia.

Conditii de participare in arena

În acest articol vă dau informații despre cum se fac setările pentru arenă, și orarul de funcționare al arenei. De asemenea sunt explicații despre importanța puterii armelor și a energiei.

În arenă sunt 3 categorii de participări.
Participarea la luptele locale, care încep la ora 19.58 și țin până la ora 21.00. Dacă sunt mulți participanți, aceste lupte se pot prelungi și după ora 21.00.
În cadrul luptelor locale sunt 4 runde.
Dacă se câștigă o rundă, bonusul pentru acea rundă se distribuie a doua zi la ora 05.00.
Dacă se câștigă cele 4 runde,bonusul se calculează în felul următor: R4=R3+R2+R1.
2.   Participarea la luptele globale, care încep la ora 09.00 și țin până la ora 10.00.
Pentru a te califica în luptele globale, trebuie neapărat să câștigi rundele 3 și 4 din luptele locale din seara precedentă.
În cadrul luptelor globale sunt 7 runde, calificarea într-o rundă superioară făcându-se prin eliminarea adversarului, astfel că în runda a-7-a ajung doar 2 participanți.
Dacă se câștigă o rundă în luptele globale, bonusul se distribuie la ora 11.00.
3.  Participarea la luptele libere, care se desfășoară în intervalul de timp 21.00( sau mai târziu) – 09.00 și 10.00 – 19.58.
În cadrul acestor lupte nu se distribuie bonus, ci în cazul unei victorii, se acumulează puncte de arenă

Pentru a putea participa la luptele din arenă, trebuiesc îndeplinite următoarele condiții:
1.   Minim 3 puncte de arenă. Acestea se acumulează, participând la luptele libere.
2.   Minim 5 puncte de energie.
3.   Minim o armă de atac.
4.    Minim o armă de apărare.
Atât la luptele locale, cât și la luptele globale, acestea sunt formate din runde.
În cadrul unei runde sunt 12 hit-uri ( 6 hit-uri de apărare și 6 hit-uri de atac)
Pentru fiecare hit se consumă o lovitură din arma de atac, și o lovitură din arma de apărare. Ex. Dacă aveți o armă de atac Q3, deci 24 de lovituri, și o armă de apărare Q3, deci 24 lovituri, la sfârșitul rundei mai rămâneți cu 13 lovituri din arma de atac, și 13 lovituri din arma de apărare.

O rundă se termină în următoarele condiții:
1.   Dacă damage-ul unuia din participanți ajunge la 0., indiferent dacă aceasta se întâmplă până la terminarea celor 12 hit-uri.
Damage-ul participanților pornește de la valoarea de 1000.
2.   După consumarea celor 12 hit-uri. La sfârșit, cine are valoarea damage-ului mai mare, acela câștigă runda, putând participând la runda următoare.
3.   Dacă la terminarea celor 12 hit-uri, niciunul dintre participanți nu reușește să-l lovească pe oponent, deci damage-ul rămâne la valoarea de 1000 la amândoi, câștigă runda cel care este mai slab, cu puncte de arenă inferioare.
Voi continua cu alte explicații, răspunzând și la întrebările ce le aștept la rubrica comment. Dacă aceste explicații credeți că v-au informat foarte bine, aștept un vot de la voi.

În acest articol voi continua cu informații ce trebuiesc știute pentru această secțiune a Market Glory – ARENA – up date. Cred că s-au reținut condițiile de participare la ARENĂ, de aceea vă voi oferii informații despre cum se procedează după ce s-a intrat în arenă.
Una din condițiile de participare în arenă, este aceea de a avea cel puțin o armă de atac și cel puțin o armă de apărare, de cel puțin valoare Q1.
În privința armelor trebuie să se știe următoarele:
1.   Cu cât aveți arme mai multe și de calitate Q3, cu atât puterea de atac, respectiv puterea de apărare este mai mare. Atunci în cazul unei lovituri, damage-ul este mai mare, șansa de a câștiga runda fiind mai mare.
2.    Pe timpul desfășurării unei runde, nu este posibilitatea de a cumpăra arme. Aceasta se poate efectua doar între două runde, dacă v-ați calificat pentru runda următoare.
3.     Despre consumarea loviturilor generate de arme am informat în articolul anterior.
În privința energiei trebuie să se știe următoarele:
1.     Cu cât energia este mai mare, cu atât posibilitatea de a câștiga runda este mai mare.
2.     Pe parcursul desfășurării unei runde, deasemenea nu se poate cumpăra enegie, decât într-un singur fel, adică să se consume automat cafele, care trebuiesc cumpărate înainte de a intra în arenă, sau între două runde.
Desfășurarea luptelor în arenă se face în mod automat. Sistemul vă alege oponentul, și macro-urile cu care se participă într-o luptă. În general, sistemul alege macro-ul de pe poziția 1 atât la apărare, cât și la atac, dacă este bifată căsuța RANDOM, sau alege oricare alt macro din cele 9 dacă nu este bifată căsuța RANDOM.
Poziția 1 se poate prestabili înainte de a începe lupta prin dragarea unei alte poziții, exemplu macro-ul de pe poziția 5, poate fi schimbat prin dragare pe poziția 1.
Dragarea se face în felul următor:  se pune săgeata de la mouse pe macro-ul 5, sau pe oricare altul, se ține click apăsat stânga, și se draghează până ce se suprapune peste macro-ul de pe poziția 1, moment în care se degajează click-ul. În felul acesta macro-ul de pe poziția 5, a trecut pe poziția 1. Dacă aveți bifată căsuța RANDOM, atunci sistemul va alege macro-ul de pe poziția 1, atât pe atac, cât și pe apărare.

Vă mulțumesc 
Actiunile sunt scaparea pentru cei care pot sa investeasca ceva bani dar nu au timp sau le este lene sa dedice timp jocului. Se formeaza un joc din anumite taxe (infiintarea de companii, organizatii, lm, upgrade, bocare referali, taxe de schimb valutar, calatorii instant 20% din retragrea banilor din joc, etc), si banii se impart cand fndul atinge 10.000 (cam de 2 ori pe luna).

Pentru fiecare actiune pe care o detineti veti primi 0.01€, deci pentru 100 de actiuni primiti 1€.

Actiunile le puteti cumpara pe piata actiunilor. Puteti controla cate aveti sau daca vreti sa le vindeti la Parteneri/ Actiunile mele.

Uneori veti vedea ca fondul scade...nu fura nimeni din el. :) Cand cineva incarca bani, 10% se duce catre master si 10% catre guvern. Acesti bani sunt luati din fondul partenerilor.

Initial, actiunile au fost detinute de administratie si au scos la vanzare o parte din ele (la un pret destul de mic). In acest moment sunt pe piata vreo 250.000 de actiuni, restul fiind inca in posesul administratiei.



Retragere Euro

Am ajuns si la punctul cel mai asteptat de catre jucatori, RETRAGEREA

Un jucator poate retrage euro din joc doar daca indeplineste urmatoarele conditii:

  • detine in contul sau minim 20 euro
  • nu a folosit mijloace care contravin regulamentului pentru a strange suma necesara retragerii (vezi Termeni si Conditii )
  • http://www.marketglory.com/info/tos
  •  de exemplu: conturi multiple, transferuri ilicite de moneda virtuala peste pretul pietei in contul respectiv, utilizarea in comun neanuntat a mai multor conturi de pe acelasi device sau ip, etc.
  • completeaza formularul de retragere din imaginea de mai jos actionand butonul Retrage Euro.
  •                             
  • La retragere se percepe un comision de 20% din suma retrasa.
  • Daca sunteti multumiti de explicatii, va astept sa va inscrieti
  •  gratuit pe urmatorul link:
  • http://www.marketglory.com/strategygame/rorro
  • Va doresc joc placut si multi multi bani !!!
  • BB.







7 comentarii:

  1. Sunt inscris de 6 luni pe acest joc:
    http://www.marketglory.com/strategygame/rorro
    Vreau sa va spun ca totul este cat se poate de real
    incearca si tu... ce te costa inscrierea e gratuita.
    Joc placut!

    RăspundețiȘtergere
  2. Investeste timp si castigi bani
    Detalii aici:
    http://marketglory-rorro.blogspot.ro/2016/05/market-glory-introducere.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Da , am retras 75 de euro acum 3 saptamani si pana acum am mai strans inca 15 euro, dar trebuie sa mai astept sa am minim 25 ca sa scot inca 20. fiindca jocul opreste 20% la fiecare retragere. Dar si asa tot e ok. Sunt bani pe care-i iei nu-i dai...

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu pot accesa niciun link cu acest joc . Imi spune cineva daca l-au desfintat jocul sau ce s-a intamplat de fapt?Incerc de cateva zile sa accesez dar imi da doar varianta mobil si pe acela nu il vreau .

    RăspundețiȘtergere